Porraskäytävän sisämaalaus

Ensivaikutelma tehdään vain kerran

Oletko ollut työhaastattelussa, joka ei mennyt ihan putkeen? Ehkä unohdit katsoa haastattelijaa silmiin, kun astuit sisälle. Kädet tärisivät ja hikoilivat, etkä kätellyt tarpeeksi itsevarmalla puristuksella. Jätit kertomatta olennaisia asioita osaamisestasi, jotka olisivat varmasti vaikuttaneet positiivisesti lopputulokseen. Et ollut valmistautunut keksimällä lisäkysymyksiä ja jäit haastattelun jälkeen miettimään, uskoikohan työnantaja, että olet todella kiinnostunut työpaikasta ja olisit siihen oikea tekijä.

Oletko ollut ensitreffeillä, joiden pelkäsit jäävän viimeisiksi? Olit syönyt valkosipulia edellisenä iltana. Takeltelit sanoissa jo tervehtiessäsi, koska treffikumppanisi oli niin hurmaava. Sotkit vaatteesi spagettikastikkeella. Kengännauhat olivat auki ja kompastuit niihin kumartuessasi halaamaan.

Milloin kävit viimeksi asuntonäytössä? Mitkä olivat ensivaikutelmasi ja mistä ne syntyivät?

Kuvitellaan tilanne: Olet katsellut kerrostaloasuntoa mukavalta asuinalueelta, olkoon sitten osto-, vuokraus- tai sijoitusmielessä. Asuntoilmoituksen kuvissa huoneisto näyttää hyvin pidetyltä ja sen pohjaratkaisu on näppärä. Kiinteistö näyttää ulkokuvissa siistiltä. Päätät lähteä näyttöön.

Astuessasi sisälle taloon, huomiosi kiinnittyy ensimmäisenä porraskäytävän seiniin. Maali näyttää haalistuneelta ja rapissut se on monin paikoin. Seinien alaosissa on pinttyneitä tahroja, kulmissa kulumia ja yläreunoissa halkeamia.

Sanotaan, että ensivaikutelma tehdään sekunneissa. Saitko työpaikan ja kutsun uusille treffeille? Entä menisitkö viimeisessä esimerkkitapauksessa sisälle asuntoon ja perustaisit ostopäätöksesi pelkästään siellä näkemääsi, unohtaen missä kunnossa porraskäytävä oli?

Sisämaalaus taloyhtiössä

Huonosti maalattu tai rapistunut porraskäytävä antaa siis negatiivisen ensivaikutelman potentiaaliselle osakkaalle, sijoittajalle tai vuokralaiselle.

Porraskäytävän sisämaalaus on hyvä tapa saada suhteellisen nopealla aikataululla, mutta vähällä häiriöllä aikaan näkyviä muutoksia taloyhtiössä.

Laadukkaasti toteutetulla sisämaalauksella nostetaan kiinteistön arvoa ja arvokkuutta, joka puolestaan tekee taloyhtiöstä houkuttelevamman kohteen myynnin ja vuokrattavuuden kannalta. Sisämaalaus parantaa myös talossa jo asuvien asukkaiden viihtyvyyttä ja osoittaa heille, että kiinteistöstä huolehditaan. Asuinympäristöönsä tyytymättömät asukkaat kun eivät välitä hyvää mainosta sen enempää asuinalueesta kuin taloyhtiöstäkään.

Porraskäytävien sisämaalaus ei aiheuta talon asumisrauhalle juurikaan häiriötä, mutta sen vaikutus ammattilaisten tekemänä on pitkävaikutteinen. Hyvin maalatut pinnat on helpompi pitää puhtaana, ja ne kestävät taas paremmin aikaa ja elämisen jälkiä. Pintaremonttina sisämaalaus on vaikutuksiinsa nähden myös suhteellisen edullinen investointi.

Porraskäytävän sisämaalauksessa voidaan tarpeen mukaan huoltomaalata sekä seinä- että kattopinnat, ja tasoittaa halkeamat sekä muut kulumat. Työt tehdään laadukkailla materiaaleilla ja työvälineillä asiakkaan toiveet huomioiden.

Mikäli taloyhtiön asukkaana kaipaisit pientä ehostusta kotiisi tai rappukäytäväänne, niin vinkkaa tästä jutusta omalle taloyhtiöllesi.

Pyydä tarjous sisämaalauksesta taloyhtiölle ja tee hyvä vaikutelma.

Lisää artikkeleja

Porraskäytävän sisämaalaus

Ensivaikutelma tehdään vain kerran Oletko ollut työhaastattelussa, joka ei mennyt ihan putkeen? Ehkä unohdit katsoa haastattelijaa silmiin, kun astuit sisälle. Kädet tärisivät ja hikoilivat, etkä

Lue lisää »